fbpx

Cum sa instalezi aplicatia Smart IPTV pe televizor

Astazi iti voi prezenta un tutorial text dar si video despre pasii necesari pentru instalarea aplicatiei Smart IPTV pentru a putea viziona posturile tv romanesti prin iptv oriunde te-ai afla.

Din ce in ce mai multi oameni au inceput sa foloseasca serviciile de televiziune prin iptv datorita modului usor de instalare si vizionare a posturilor de televiziune romaneasca in strainatate fara dispozitive auxiliare cum ar fi o antena parabolica sau receveir. Daca nu stiai, poti viziona posturi tv romanesti pe televizor, pe calculator ,pe tableta sau telefon doar prin intermediul internetului.

Astazi vom vorbi despre cum se instaleaza aplicatia Smart IPTV pe televizoare , in cazul tutorialului de azi pe LG dar modalitatea se aplica tuturor celorlalte televizoare smart. De asemenea pasii sunt aceeasi si pentru aplicatiile Duplex Play, Net iptv, Set iptv sau home iptv ori pe Samsung Small tv

Aplicatia Smart IPTV este probabil una dintre cele mai populare aplicatii de streaming cu ajutorul careia poti avea acces la televiziune romaneasca in diaspora sau chiar si la alte posturi tv straine precum si filme sau seriale. In cazul nostru, romania iptv, iti oferim acces la grila full de canale tv online romanesti, posturi tv straine si filme subtitrate. Vezi abonamentele noastre iptv aici sau poti testa serviciile iptv gratuit pentru 24 de ore.

Pasii pentru instalarea aplicatiei Smart iptv pe televizoare.

1-Pentru a instala aplicatia Smart Iptv in televizor, in primul rand e nevoie sa ai acces la internet pe acesta.In meniul televizorului smart vei gasi sectiunea AppStore sau Store ori Aplicatii in functie de limba setata in meniul televizorului.

2-Selectezi AppStoreStore sau Magazin apesi ok pe telecomanda iar dupa deschiderea acestuia cauti optiunea de Cautare sau Search ori va fi sub forma unei lupe

3.Scrii smart iptv si iti va aparea aplicatia. Ok de pe telecomanda pe aceasta dupa care apesi install sau instalare . Instalarea va dura cateva secunde. Dupa aceasta apresi Lansare sau Launch.

Odata ce ai deschis aplicatia smart iptv iti va aparea o adresa mac unica. Daca vrei sa comanzi un abonament pentru a viziona posturile tv prin iptv va trebui sa introduci acea adresa mac la comanda.

cum sa instalezi aplicatia smart iptv

Pentru abonamente iptv te rugam sa vizitezi sectiunea de abonamente . Daca vrei mai multe detalii poti gasi si aici sau ma poti contacta la numarul de Whattaps afisat pe site.

Lasă un comentariu